CaseControl is een dossiervormend software systeem “in the cloud” en ontwikkeld gebruik makend van de nieuwste technieken. De applicatie en de data worden gehost op de Europese servers van AWS, dus veilig en schaalbaar.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling is dat medewerkers die dossier gebaseerd werken al hun taken vanuit 1 centrale omgeving kunnen afhandelen, zoals bellen, mailen, verrijken en rapporteren. Daarbij worden zij ondersteunt door een krachtig workflow systeem dat reperterende taken kan overnemen zodat de medewerkers hun tijd en aandacht kunnen besteden aan de excepties.

Via API’s zijn er koppelingen met de buitenwereld beschikbaar zodat services als dataverrijking, SMS-berichten of betaaloplossingen gemakkelijk aangeschakeld kunnen worden.

Inzetbaarheid.
CaseControl kan worden ingezet in alle omgevingen waar dossiervorming een rol speelt. De applicatie kent een dusdanig flexibele architectuur dat het pakket geschikt is voor allerlei toepassingen en gebruikersrollen. Out of the box is CaseControl klaar voor gebruik bij incasso-organisaties, bijzonder beheer afdelingen, fraude afdelingen en de advocatuur.

Functies