Flexibel en meegroeiend met uw behoeften

Een goed dossiervormend systeem moet van alle markten thuis zijn en een uitgebreide set aan functionaliteiten aan boord hebben om de medewerkers goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast is het typisch voor dossiervorming dat er vaak allerlei stakeholders zijn die, ieder op zijn eigen niveau, toegang tot de data nodig hebben.

Lees verder

Workflows

Krachtige workflow engine zorgt voor efficiency.

Regelingen

Uitgebreide opties voor het inregelen en bewaken van regelingen.

Dashboards

Flexibele, rol-gestuurde dashboards. Zorgen voor inzicht en betrokkenheid.

Urenregistratie

Declarabele tijdsregistratie voor fee-earners.

Disputen

Klachten registreren, doorzetten en oplossen.

Communicatie

Alle communicatie kanalen (telefoon, email, brief, SMS, chat).

Multi-taal

Multi-taal, multi-valuta. Volledig internationaal inzetbaar.

Betaallinks

Betaallinks. Koppelingen met de belangrijke betaalproviders.

Belangrijke functies van CaseControl


CaseControl is opgezet als een platform

Het centrale hart wordt gevormd door een robuuste en snelle database en de CaseControl applicatie. Door middel van API-koppelingen kunnen systemen zoals boekhoudsoftware, CRM-pakketten of creditmanagement software worden aangesloten. Koppeling met externe services zoals telefonie, Sms-berichten en betaaloplossingen zorgen voor efficiency. Portals geven klanten, opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om mee te kijken, of waarde toe te voegen.

CaseControl schermen zijn volledig responsive

Of het pakket nu gebruikt wordt in een kantooromgeving met brede monitoren, door thuiswerkers op een laptop of door buitendienstmedewerkers in het veld: CaseControl schaalt zich automatisch naar het beschikbare schermformaat.

CaseControl is workflow gestuurd

Om efficient te kunnen werken is het belangrijk dat reperterende taken zowel mogelijk door workflows worden overgenomen. Op die manier kunnen de medewerkers zich focussen op de excepties en de echt belangrijke taken. Tevens zorgen de workflows er voor dat de acties steeds tijdig worden uitgevoerd en dat een dossier niet uit beeld kan raken. De workflow functionaliteit binnen CaseControl is flexibel, uitgebreid en visueel opgezet zodat de lokale beheerders zelf workflows kunnen aanpassen of nieuw ontwerpen.

Telefonie

Inkomende telefoontjes worden herkend en naar de juiste agent doorgezet. Onbekende nummers kunnen meteen aan het dossier worden toegevoegd. Gesprekken kunnen worden opgenomen. Voice recordings kunnen worden ingezet.

Reporting en Dashboarding

Niet alleen voor het monitoren van doorlooptijden en resultaten, maar ook voor de verslaglegging richting opdrachtgevers en stakeholders is een goede en uitgebreide set rapportages van het grootste belang. En interactieve dashboards zorgen er voor dat medewerkers en management directe feedback voorgeschoteld krijgen over de situatie in hun portefeuilles. Daarom beschikt CaseControl over uitgebreide tools op dit gebied, en maken we de onderliggende data ook beschikbaar voor uw eigen BI-toepassingen. Meten is weten, en weten is verbeteren!

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?