Fraude

Fraudespecialisten kunnen hun dossiers zowel vanuit de kantooromgeving als buiten op hun mobiele devices benaderen. Dossiers kunnen aan individuele medewerkers, maar ook aan teams toegewezen worden.

CaseControl is opgezet als een platform

Het centrale hart wordt gevormd door een robuuste en snelle database en de CaseControl applicatie. Door middel van API-koppelingen kunnen systemen zoals boekhoudsoftware, CRM-pakketten of creditmanagement software worden aangesloten. Koppeling met externe services zoals telefonie, Sms-berichten en betaaloplossingen zorgen voor efficiency. Portals geven klanten, opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om mee te kijken, of waarde toe te voegen.

Reporting en Dashboarding

Niet alleen voor het monitoren van doorlooptijden en resultaten, maar ook voor de verslaglegging richting opdrachtgevers en stakeholders is een goede en uitgebreide set rapportages van het grootste belang. En interactieve dashboards zorgen er voor dat medewerkers en management directe feedback voorgeschoteld krijgen over de situatie in hun portefeuilles. Daarom beschikt CaseControl over uitgebreide tools op dit gebied, en maken we de onderliggende data ook beschikbaar voor uw eigen BI-toepassingen. Meten is weten, en weten is verbeteren!

CaseControl schermen zijn volledig responsive

Of het pakket nu gebruikt wordt in een kantooromgeving met brede monitoren, door thuiswerkers op een laptop of door buitendienstmedewerkers in het veld: CaseControl schaalt zich automatisch naar het beschikbare schermformaat.

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?