Technologie

CaseControl is een dossiervormend software systeem “in the cloud” en ontwikkeld gebruikmakend van de nieuwste technieken. De applicatie en de data worden gehost op de Europese servers van AWS, dus veilig en schaalbaar.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling is dat medewerkers die dossier gebaseerd werken al hun taken vanuit 1 centrale omgeving kunnen afhandelen, zoals bellen, mailen, verrijken en rapporteren. Daarbij worden zij ondersteunt door een krachtig workflow systeem dat repeterende taken kan overnemen zodat de medewerkers hun tijd en aandacht kunnen besteden aan de excepties.
Via API’s zijn er koppelingen met de buitenwereld beschikbaar zodat services als dataverrijking, SMS-berichten of betaaloplossingen gemakkelijk aangeschakeld kunnen worden.

AWS Hosting

Gevoelige informatie in dossiers vereist uiteraard een hoge mate van beveiliging. Daarom wordt de data opgeslagen op de Europese servers van Amazon (AWS). De databases zijn redundant uitgevoerd en worden voortdurend gesynced zodat bij een probleem bij het ene datacenter naadloos geswitched kan worden naar het andere datacenter. Documenten en backups worden opgeslagen op het S3 systeem van Amazon.

Two-factor authentication is standaard en we ondersteunen Single Sign On (SSO).

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?