Bijzonder beheer afdelingen

Afdelingen van banken, hypotheekverstrekkers, leasemaatschappijen, factoring bedrijven etc. die zich bezighouden met problematische achterstanden vinden in CaseControl de ideale tool om efficient acties te kunnen uitzetten en monitoren. Third parties als verzekeraars, notarissen, deurwaarders kunnen toegang krijgen voor het ophalen van opdrachten of het uploaden van documenten.


CaseControl is opgezet als een platform

Het centrale hart wordt gevormd door een robuuste en snelle database en de CaseControl applicatie. Door middel van API-koppelingen kunnen systemen zoals boekhoudsoftware, CRM-pakketten of creditmanagement software worden aangesloten. Koppeling met externe services zoals telefonie, Sms-berichten en betaaloplossingen zorgen voor efficiency. Portals geven klanten, opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om mee te kijken, of waarde toe te voegen.

Reporting en Dashboarding

Niet alleen voor het monitoren van doorlooptijden en resultaten, maar ook voor de verslaglegging richting opdrachtgevers en stakeholders is een goede en uitgebreide set rapportages van het grootste belang. En interactieve dashboards zorgen er voor dat medewerkers en management directe feedback voorgeschoteld krijgen over de situatie in hun portefeuilles. Daarom beschikt CaseControl over uitgebreide tools op dit gebied, en maken we de onderliggende data ook beschikbaar voor uw eigen BI-toepassingen. Meten is weten, en weten is verbeteren!

Telefonie

Inkomende telefoontjes worden herkend en naar de juiste agent doorgezet. Onbekende nummers kunnen meteen aan het dossier worden toegevoegd. Gesprekken kunnen worden opgenomen. Voice recordings kunnen worden ingezet.

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?