Incasso organisaties

Incassobureaus en incasso-advocaten vinden in CaseControl de optimale combinatie van gebruikersgemak en uitgebreide functionaliteit. Alle berekeningsvormen van incassokosten, boetes, rentes en bijkomende kosten worden ondersteunt. Uitgebreide betalingsregeling functionaliteit, API-koppelingen, flexibel in te richten declaratie-afspraken en een krachtig workflow systeem zorgen voor een efficient systeem met maximaal rendement voor zowel de opdrachtgevers als voor uw eigen organisatie.


CaseControl is opgezet als een platform

Het centrale hart wordt gevormd door een robuuste en snelle database en de CaseControl applicatie. Door middel van API-koppelingen kunnen systemen zoals boekhoudsoftware, CRM-pakketten of creditmanagement software worden aangesloten. Koppeling met externe services zoals telefonie, Sms-berichten en betaaloplossingen zorgen voor efficiency. Portals geven klanten, opdrachtgevers en derden de mogelijkheid om mee te kijken, of waarde toe te voegen.

CaseControl is workflow gestuurd

Om efficient te kunnen werken is het belangrijk dat repeterende taken zowel mogelijk door workflows worden overgenomen. Op die manier kunnen de medewerkers zich focussen op de excepties en de echt belangrijke taken. Tevens zorgen de workflows er voor dat de acties steeds tijdig worden uitgevoerd en dat een dossier niet uit beeld kan raken. De workflow functionaliteit binnen CaseControl is flexibel, uitgebreid en visueel opgezet zodat de lokale beheerders zelf workflows kunnen aanpassen of nieuw ontwerpen.

Telefonie

Inkomende telefoontjes worden herkend en naar de juiste agent doorgezet. Onbekende nummers kunnen meteen aan het dossier worden toegevoegd. Gesprekken kunnen worden opgenomen. Voice recordings kunnen worden ingezet.

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?