Incasso organisaties

Incassobureaus en incasso-advocaten vinden in CaseControl de optimale combinatie van gebruikersgemak en uitgebreide functionaliteit. Alle berekeningsvormen van incassokosten, boetes, rentes en bijkomende kosten worden ondersteunt. Uitgebreide betalingsregeling functionaliteit, API-koppelingen, flexibel in te richten declaratie-afspraken en een krachtig workflow systeem zorgen voor een efficient systeem met maximaal rendement voor zowel de opdrachtgevers als voor uw eigen organisatie.

Bekijk Case

Bijzonder beheer afdelingen

Afdelingen van grote bedrijven die zich bezighouden met problematische achterstanden vinden in CaseControl de ideale tool om efficient, maar sociaal verantwoord gerichte acties te kunnen uitzetten en monitoren. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen “niet kunnen” en “niet willen” en de dossierbehandeling kan daar op worden afgestemd.

Bekijk Case

Fraude afdelingen

Fraudespecialisten kunnen hun dossiers zowel vanuit de kantooromgeving als buiten op hun mobiele devices benaderen. Dossiers kunnen aan individuele medewerkers, maar ook aan teams toegewezen worden.

Bekijk Case

Benieuwd naar een demo voor uw organisatie?