Releasebericht CaseControl 17 augustus

 

Nieuw in deze versie:
 1. Koppelen binnenkomende emails op basis van het ID-nummer. Emails die vanuit het systeem verzonden worden krijgen in de header een (onzichtbaar) ID-nummer mee, zodat beantwoorde mails direct aan het juiste dossier worden gekoppeld. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om emails direct naar een dossier te sturen (bijvoorbeeld vanuit een scanner) door het dossiernummer als naam het gebruiken (dus iets als 2002884@collections.creditservice.nl)
 2. Workflow condities zijn verder uitgebreid. Vanaf nu kunnen ook de volgende velden als conditie in de workflows worden gebruikt:
  -Teams
  -Dossier status
  -Dossier type
  -Dossier fase
  -Workflow
 3. Handmatige invoer vrije tabellen. In de vorige versie hebben we “Vrije tabellen” geïntroduceerd, maar deze konden alleen via de import van data voorzien worden. Vanaf de huidige versie is het ook mogelijk de data handmatig toe te voegen.
 4. Wachtwoord instellingen toegevoegd. Het is nu mogelijk om de instellingen op te geven waaraan de wachtwoorden moeten voldoen. Op dit moment houden we het nog even simpel en is de enige eis dat de wachtwoorden uit 8 karakters moeten bestaan. Maar naar wens van de organisatie kan dit dus verder aangepast worden
 5. Rapportenbeheer toegevoegd. Vanuit Systeem instellingen kunnen nu de rapporten worden beheerd. Op dit moment nog matig gevuld maar dit zal in de komende weken/maanden verder uitgebreid gaan worden.
 6. Rapporten tabbladen toegevoegd. Zowel op opdrachtgeverniveau als op dossierniveau zijn nu rapportage tabbladen toegevoegd. Momenteel zijn deze nog niet gevuld, maar in de komende releases zullen steeds meer rapporten ter beschikking komen. De tabbladen dienen wel vanuit de Systeeminstellingen geactiveerd te worden voordat ze zichtbaar zijn voor de gebruikers.
 7. Grootboekfunctionaliteit toegevoegd. Als voorbereiding voor het exporteren van journaalposten naar de verschillende boekhoudsystemen is de grootboekfunctionaliteit toegevoegd. De daadwerkelijk export staat gepland voor een van de aanstaande release.
 8. Tabblad “Workflows” op dossierniveau toegevoegd. In het behandelscherm kan nu het tabblad “Workflows” worden geactiveerd (via Systeem instellen) waarmee de actieve en reeds beëindigde workflows van het dossier zichtbaar gemaakt worden.
  Tevens kan vanuit dit scherm een workflow beëindigd of gepauzeerd worden.
 9. Overzicht van de actieve workflow. In het tabblad “Workflows” kan er doorgeklikt worden op een flow om te zien welke acties er reeds afgehandeld zijn, wat de momenteel actieve actie is, en wat er voor de toekomst nog gepland staat.
 10. “Fast forward” functionaliteit voor workflows. Via deze nieuwe functionaliteit kunnen een aantal stappen in de workflow worden overgeslagen. Handig om bij bijvoorbeeld het wisselen van workflows niet opnieuw te hoeven beginnen, in plaats daarvan kunt u nu op een gewenst punt in de flow instappen.
 11. “Instructies” aan de workflows toegevoegd. In de acties van de workflows kunnen nu aanwijzgingen worden opgenomen die bij het afhandelen van de actie aan de agent getoond worden om hem/haar te helpen bij het maken van de juiste keuzes.
 12. Aanpassen documentnamen. Documenten die bijvoorbeeld als bijlage van een email in het dossier worden opgeslagen krijgen de filenaam zoals ze aangeleverd zijn. Omdat het vaak handig is zelf er een meer beschrijvend documentnaam van te maken kan deze nu worden aangepast.
 13. Nieuw veld “Memo” voor documenten. Om de opgeslagen documenten nog makkelijker te kunnen beheren kan er nu een vrije tekst bij ieder document worden toegevoegd.
 14. Tabbladnamen aangepast. In de tabbladen van de webbrowsers worden nu het dossiernummer en de naam van de debiteur getoond, vooral handig voor de mensen die vaak meerdere dossiers tegelijkertijd hebben openstaan.
 15. Geocoding toegevoegd. Via een API koppeling met de Geocoding service van Google worden postcode adressen automatisch “vertaald” naar lat/long data, waarmee we dus de Google Streetmaps tegels kunnen activeren. Mooie functionaliteit, maar denk er aan dat Google hier wel wat kosten voor gaat rekenen. We zoeken nog even uit wat dat precies gaat betekenen en komen er later nog op terug. Geef ons een seintje als u deze functionaliteit als test geactiveerd wilt zien.
 

Verbeteringen en opgeloste bugs:
-Het scherm voor handmatige tijdregistratie werkte niet handig en kwam soms tot vreemd afgeronde eenheden.
Deze functionaliteit is opnieuw opgezet en werkt nu naar behoren

-In de beheerdersinstellingen van de vrije velden is het onderdeel “Secties” nu gesplitst in aparte schermen voor “Tegels” en voor “Tabs” omdat het gecombineerde scherm te onhandig in het gebruik bleek te zijn.

-De importfunctionaliteit is uitgebreid met de optie om eerst een “testrun” te draaien. Het systeem controleert dan alle te importeren dossiers en laat zien waar de eventuele fouten zitten. U heeft dan de keuze om toch te importeren, of om af te breken teneinde eerst de fouten te corrigeren.